Јави се: 0800 522652

Добредојдовте

welcome
Конечно, по 20 години ветувања, имаме можност да го решиме проблемот со дивоградбите.

Оптимална процедура

slika
Потребни документи за легализација на дивоградбите  за физички и правни лица.

Последни новости

28 February 2011

Добредојдовте!

Денеска, 28.2.2011, официјално е пуштена во употреба веб-страницата www.idninatanazdravtemel.gov.mk  ...
28 February 2011

Законот за постапување со бесправно изградени објекти

Законот за постапување со бесправно изградени објекти стапува во сила од 3  март....

Контакт
Контакт телефон: 02 3226-183
На следниве локали:
Грозданоски Дарко лок. 113
Спироска Цена и Србиноска Наташа лок. 114
Саура Хајдари лок. 105

vlada